Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorБабаєв, Сергій Олександрович-
dc.date.accessioned2024-11-05T10:08:35Z-
dc.date.available2024-11-05T10:08:35Z-
dc.date.issued2023-10-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пасти: пат. 154228 Україна: МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01). № u 2023 00415. К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, С. О. Бабаєв; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.02.2023; опубл. 25.10.2023, Бюл.№ 43. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58611-
dc.description.abstractСпосіб виробництва рахат-лукуму, при якому виготовляють драглеподібну масу, для чого змішують цукровий сироп та крохмальну суспензію, уварюють до вмісту сухих речовин 83 %, наприкінці уварювання додають лимонну кислоту, розливають у лотки, здійснюють вистоювання маси, формують вироби та обсипають цукровою пудрою. При цьому під час приготування драглеподібної маси додають купажовану плодоовочеву пасту у співвідношенні, мас. %: яблуко - 30, гарбуз - 20, айва - 50, а компоненти рахат-лукуму беруть у наступному співвідношенні, мас. %: цукор 57,32 цукрова пудра 8,6 крохмаль кукурудзяний 8,86 плодоовочева паста 25,08 лимонна кислота 0,14.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;154228-
dc.titleСпосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пастиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
154228_DBTU.pdf150.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.