Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58611
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Бабаєв, Сергій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-05T10:08:35Z | - |
dc.date.available | 2024-11-05T10:08:35Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пасти: пат. 154228 Україна: МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01). № u 2023 00415. К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, С. О. Бабаєв; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.02.2023; опубл. 25.10.2023, Бюл.№ 43. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58611 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва рахат-лукуму, при якому виготовляють драглеподібну масу, для чого змішують цукровий сироп та крохмальну суспензію, уварюють до вмісту сухих речовин 83 %, наприкінці уварювання додають лимонну кислоту, розливають у лотки, здійснюють вистоювання маси, формують вироби та обсипають цукровою пудрою. При цьому під час приготування драглеподібної маси додають купажовану плодоовочеву пасту у співвідношенні, мас. %: яблуко - 30, гарбуз - 20, айва - 50, а компоненти рахат-лукуму беруть у наступному співвідношенні, мас. %: цукор 57,32 цукрова пудра 8,6 крохмаль кукурудзяний 8,86 плодоовочева паста 25,08 лимонна кислота 0,14. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;154228 | - |
dc.title | Спосіб виробництва рахат-лукуму на основі плодоовочевої пасти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
154228_DBTU.pdf | 150.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.