Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58259
Название: Технологічний семінар : метод. вказівки , спец. 181 «Харчові технології»
Авторы: Касабова, Катерина Рубенівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Технологічний семінар : метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 «Харчові технології»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків : [б. в.], 2024. 41 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Технологічний семінар» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми для самостійного засвоєння здобувачами (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58259
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Tekhnolohichnyy_seminar_181_24.pdf770.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.