Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58253
Назва: | Організація виробництва : метод. вказівки |
Автори: | Петров, Вадим Миколайович |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Петров В. М. Організація виробництва : метод. вказівки до проведення практичних занять для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спец. 073 Менеджмент. Харків : ДБТУ, 2024. 41 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки до проведення практичних занять з нав чальної дисципліни «Організація виробництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент містять її опис, програму та структуру викладання. Наведена тематика теоретичної і практи чної складової навчальної дисципліни, питання для підсумкового контролю, критерії оцінки, список рекомендованої літератури. Ме тодичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів виробничих підприємств, підприємців, які цікавляться проблемами організації виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58253 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mv_Orhanizatsiya_vyrobnytstva_24.pdf | 843.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.