Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58253
Назва: Організація виробництва : метод. вказівки
Автори: Петров, Вадим Миколайович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Петров В. М. Організація виробництва : метод. вказівки до проведення практичних занять для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спец. 073 Менеджмент. Харків : ДБТУ, 2024. 41 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до проведення практичних занять з нав чальної дисципліни «Організація виробництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент містять її опис, програму та структуру викладання. Наведена тематика теоретичної і практи чної складової навчальної дисципліни, питання для підсумкового контролю, критерії оцінки, список рекомендованої літератури. Ме тодичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів виробничих підприємств, підприємців, які цікавляться проблемами організації виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58253
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mv_Orhanizatsiya_vyrobnytstva_24.pdf843.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.