Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58249
Название: | Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографія |
Авторы: | Боковець, Сергій Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна Сметанська, Ірина Миколаївна Омельченко, Світлана Борисівна Перцевой, Федір Всеволодович |
Ключевые слова: | структуроутворювачі;хімічний склад;батончики желейні;оксиметилфурфурол;борошно кунжутне;біологічна цінність |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків : Діса+ |
Библиографическое описание: | Боковець С. П., Гринченко О. О., Сметанська І. М., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографія. Харків : Діса+, 2024. 186 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (ана літичні та експериментальні дослідження) щодо використання меду, борошна кунжут ного, структуроутворювачів полісахаридної природи у рецептурному складі батончиків желейних, що виготовляються та реалізуються підприємствами харчової промисловості. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58249 |
ISBN: | 978-617-8346-22-5 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Tekhnoloh_baton_zheleynykh_24.pdf | 3.23 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.