Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57300
Назва: | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: збірник тестових завдань |
Автори: | Дмитревський, Дмитро В’ячеславович |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: збірник тестових завдань для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2024. 33 с. |
Короткий огляд (реферат): | Збірник тестових завдань «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містить 7 тематичних тестових завдань, кожне з яких має 20 запитань. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Збірник тестових завдань розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57300 |
Розташовується у зібраннях: | Тести |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
T_OBLADNANNYA_FASUVANNYA_133_24.pdf | 396.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.