Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57300
Назва: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: збірник тестових завдань
Автори: Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: збірник тестових завдань для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2024. 33 с.
Короткий огляд (реферат): Збірник тестових завдань «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містить 7 тематичних тестових завдань, кожне з яких має 20 запитань. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Збірник тестових завдань розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57300
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
T_OBLADNANNYA_FASUVANNYA_133_24.pdf396.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.