Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57300
Название: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: збірник тестових завдань
Авторы: Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: збірник тестових завдань для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2024. 33 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник тестових завдань «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містить 7 тематичних тестових завдань, кожне з яких має 20 запитань. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Збірник тестових завдань розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57300
Располагается в коллекциях:Тести

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
T_OBLADNANNYA_FASUVANNYA_133_24.pdf396.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.