Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54939
Назва: Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячих та козиних розсільних сирів
Автори: Рижкова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Порівняльні фізико-хімічні показники коров'ячних та козиних розсільних сирів. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 114-119.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54939
Розташовується у зібраннях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_114-119.pdf184.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.