Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54878
Title: Методичні рекомендації для виконання кваліфікаційної роботи другого (магістерського) рівня освіти та здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спец. 051 «Економіка»
Authors: Онегіна, В. М.
Кравченко, О. М.
Ломовських, Л. О.
Антощенкова, В. В.
Музиченко, М. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Онегіна В. М., Кравченко О. М., Ломовських Л. О., Антощенкова В. В., Музиченко М. В. Методичні рекомендації для виконання кваліфікаційної роботи другого (магістерського) рівня освіти та здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 051 «Економіка». Харків: ДБТУ, 2023. 56 с.
Abstract: Сучасні виклики формуванню механізмів сталого розвитку на рівні економіки підприємств, країн, світового господарства потребують стратегічного бачення та поглибленого обґрунтування шляхів вирішення господарських проблем, використання та нарощення природного, матеріально-технічного, кадрового, наукового потенціалів агропродовольчого сектору економіки країни, підвищення ролі й відповідальності фахівців економічних служб за успішне розв’язання завдань щодо створення і розвитку конкурентоспроможного виробництва. Відповідно до вимог Стандарту вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» та Освітньо професійної програми «Економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка», запровадженої у ДБТУ, атестація здобувачів цього рівня вищої освіти здійснюється у формі публічного захисту кваліфікаційної (магістерської) роботи. Організація магістерського проектування в ДБТУ здійснюється в системі «освіта-наука-виробництво». Кваліфікаційну роботу виконують на основі достатнього теоретичного та практичного оволодіння спеціальністю, яку здобував випускник за період навчання. Складовими елементами підготовки кваліфікаційної роботи є: закріплення студентів за випусковими кафедрами для проведення науково-дослідної роботи; розробка на кафедрі тематичного плану магістерських робіт; формування мережі підприємств, на базі яких готуються кваліфікаційні роботи; отримання заявок господарюючих суб’єктів на виконання робіт такого рівня з визначенням економічних і галузевих параметрів виробництва; проведення експериментальних досліджень із обов’язковим статистичним обробленням даних з використанням ЕОМ і розробка шляхів впровадження результатів досліджень; оформлення робіт відповідно до вимог, їх рецензування, захист, рекомендації до впровадження.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54878
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Mahistr_051_23.pdf554.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.