Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54324
Title: Перспективи виробництва морозива в Украні під час війни
Authors: Семенюк, Д. П.
Толмачов, О. В.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Семенюк Д. П., Толмачов О. В. Перспективи виробництва морозива в Украні під час війни. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 272.
Abstract: Ice cream production in Ukraine may have prospects, as ice cream consumption is popular among Ukrainians, especially in summer, and its popularity among tourists and foreign visitors is also increasing. The peculiarities of ice cream production in Ukraine during the war are considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54324
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-272.pdf119.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.