Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53911
Название: | Особливості технологій виробництва проудукції на основі молока |
Авторы: | Шевченко, А. О. Перевозник, Р. В. Григоренко, А. О. |
Дата публикации: | апр-2024 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Шевченко А. О., Перевозник Р. В., Григоренко А. О. Особливості технологій виробництва продукції на основі молока. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 82. |
Краткий осмотр (реферат): | Features of production technologies of products based on milk, which is a widely used product, are given. It is noted that milk is the main raw material for the production of pasteurized milk, cream, kefir, cheese, yogurt, etc. Considered the production of cream and sour milk cheese. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53911 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-82.pdf | 111.03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.