Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53302
Название: | Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів |
Авторы: | Янчева, Марина Олександрівна Желєва, Тетяна Сергіївна Гринченко, Ольга Олексіївна Большакова, Вікторія Анатолівна Гринченко, Наталя Геннадіївна |
Дата публикации: | 27-окт-2014 |
Библиографическое описание: | Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 94147 Україна: МПК A23B 4/06 (2006.01) A23L 1/314 (2006.01). № u 2014 06742. М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко; заявл. 16.06.2014; опубл. 27.10.2014, Бюл.№ 20. 4 с. |
Серия/номер: | 11;94147 |
Краткий осмотр (реферат): | Суміш кріопротекторна для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає камедь ксантану Е415. Крім цього, додатково включає камедь тари Е417 та апельсинові харчові волокна, а компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: камедь ксантану Е415 11,0…13,0 камедь тари Е417 6,0…9,0 апельсинові харчові волокна 78,0…83,0 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53302 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
94147.pdf | 152.5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.