Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53268
Назва: Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів
Автори: Камсуліна, Н. В.
Желєва, Т. С
Ключові слова: нативний крохмаль;модифікований крохмаль;ковбасні вироби;емульсійна структура
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мелітополь : ТДАТУ
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. Мелітополь : ТДАТУ, 2021
Короткий огляд (реферат): В статті наведені результати дослідження фізико хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів. Встановлено, що крохмаль кукурудзяний модифікований EUGEL FSM 85120 проявляє досить хороші значення цих властивостей та відповідає вимогам стандарту, які висуваються до модифікованих крохмалів. Він має добру жироемульгуючу та жироутримуючу здатності, а також високу вологоутримуючу здатність та стійкість емульсії. Крохмаль EUGEL FSM 85120 є продуктом вітчизняного виробництва, використання якого буде рентабельним та ефективним з економічної точки зору. Використання вітчизняних модифікованих крохмалів зі зниженою точкою клейстеризації гарантуватиме виробникові контрольовану та стабільну якість м’ясних виробів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53268
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_Doslydzhennya_21.pdf447.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.