Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Назва: Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас
Автори: Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Київ: НУХТ
Бібліографічний опис: Желєва Т. С. Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас. Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції (21 вересня 2023 р., м. Київ). Київ: НУХТ, 2023. С. 92-93
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53247
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_Inprodmash_23-92-93.pdf994.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.