Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52779
Назва: Сучасні інструменти управлінського обліку в підприємствах ресторанного господарства
Автори: Кирильєва, Л. О.
Шеховцова, Д. Д.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Сучасні інструменти управлінського обліку в підприємствах ресторанного господарства. Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19 березня 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. С. 41-42
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52779
ISBN: 978-966-405-496-3
Розташовується у зібраннях:Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
k-19-03-20_V-41-42.pdf270.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.