Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52779
Title: Сучасні інструменти управлінського обліку в підприємствах ресторанного господарства
Authors: Кирильєва, Л. О.
Шеховцова, Д. Д.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Сучасні інструменти управлінського обліку в підприємствах ресторанного господарства. Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19 березня 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. С. 41-42
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52779
ISBN: 978-966-405-496-3
Appears in Collections:Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
k-19-03-20_V-41-42.pdf270.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.