Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52779
Title: | Сучасні інструменти управлінського обліку в підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Кирильєва, Л. О. Шеховцова, Д. Д. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Сучасні інструменти управлінського обліку в підприємствах ресторанного господарства. Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 19 березня 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. С. 41-42 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52779 |
ISBN: | 978-966-405-496-3 |
Appears in Collections: | Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
k-19-03-20_V-41-42.pdf | 270.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.