Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51544
Назва: Соціологія економіки: метод. вказівки для самост. вивчення дисц., спец. 054 «Соціологія»
Автори: Борюшкіна, Оксана Володимирівна
Моісєєва, Наталія Іванівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Соціологія економіки: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 054 «Соціологія»; уклад.: О. В. Борюшкіна, Н. І. Моісєєва; ДБТУ. Харків: [б. в.], 2024. 40 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Соціологія економіки» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни дляденної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітиспеціальності 054 «Соціологія». Надаються теоретичні відомості з ключових питань економічної соціології. До кожної теми пропонується перелік завдань до самостійної та практичної роботи. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Наведено перелік питань для підсумкового контролю знань, які дають можливість студентам творчо та усвідомлено підійти до вивчення дисципліни. Методичні вказівки містять методи оцінювання, глосарій та список рекомендованої літератури. Можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників іспеціалістів підприємств та організацій тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51544
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Sotsiolohiya ekonomiky_24.pdf747.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.