Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51539
Название: Управлінське консультування: метод. вказівки для самост. роботи, спец. 054 «Соціологія»
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Управлінське консультування: метод. вказівки для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 054 «Соціологія»; упоряд. С. С. Ткачова. ДБТУ. Харків: [б. в.], 2024. 37 с.
Краткий осмотр (реферат): Видання призначене для представлення програми самостійної роботи з дисципліни «Управлінське консультування» за темами: становлення і розвиток управлінського консультування; сутність та особливості консультаційної діяльності; консультаційні послуги: сутність та особливості; класифікація консультаційних послуг; консалтингові організації: особливості створення, управління та розвитку; консалтинг як сфера професійної діяльності; консультаційний процес: зміст та послідовність; комунікації консультаційного процесу; моделі консультування; поведінков ролі та стратегії консультантів; маркетинг консультаційних послуг; маркетингові стратегії консалтингових організацій; нормативно-правове та фінансове забезпечення консультаційної діяльності. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спеціальності 054 «Соціологія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51539
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_dlia_samost_roboty_Upravlinske_konsultuvannia_054_2024.pdf1.12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.