Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5122
Назва: Організація виробництва
Автори: Петров, Вадим Миколайович
Ключові слова: запліднення;приплод;річний оборот;стадо;помісячний оборот;інкубація яєць;кури
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Петров В. М. Організація виробництва : програма та методичні рекомендації до проведення тренінгу для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка»; Харк. нац. аграр. ун-т.: Харків. 2020. 32 с.
Короткий огляд (реферат): Розбудова ринкового механізму господарювання в АПК вимагає від фахівців сільського господарства сучасних підходів до забезпечення ефективного планування та організації виробництва на мікрорівні. Менеджери та економісти сільськогосподарських підприємств повинні добре знати сучасні системи ведення господарства, техніку та інтенсивні технології вирощування сільгоспкультур, системи утримання і годівлі тварин, техніко-економічні показники використання різних механічних засобів праці, бачити перспективу розвитку окремих галузей та економіки господарств загалом. Виникає нагальна потреба у постійному пошуку нових інноваційних, іноді нестандартних управлінських, організаційно-економічних і техніко-технологічних рішень для забезпечення прибуткового господарювання і створення умов для розширеного відтворення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5122
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
051 Economics training 20.pdf611.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.