Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5008
Title: Обладнання для холодильної та електромагнітної обробки харчових продуктів
Authors: Семенюк, Дмитро Павлович
Петренко, Олена Володимирівна
Якушенко, Євген Миколайович
Keywords: технологічне обладнання камер;обладнання камер;конвеєрні морозильні апарати;візкові морозильні апарати;флюїдизаційні апарати;кріогенні апарати;вуглекислотні апарати;морозиво
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Семенюк Д. П., Петренко О. В., Якушенко Є. М. Обладнання для холодильної та електромагнітної обробки харчових продуктів: навч. посібник у 2 ч. Ч. 1; Харків: ДБТУ, 2022. 184 с.
Abstract: У першій частині навчального посібника розглянуто сучасне холодильне обладнання, що використовується у сфері переробки та виробництва харчової сировини та продуктів. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання підприємств харчової та переробної індустрії, в тому числі камер холодильної обробки та зберігання, контактних й безконтактних апаратів. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору. Посібник призначено для студентів освітнього ступеня бакалавр, що навчаються за спеціальністю 142 «Енергетичне машинобудування». Може бути корисним студентам інших спеціальностей та широкому загалу читачів, яким необхідна інформація про сучасне холодильне обладнання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5008
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Obladnannya_kharchovykh_produktiv_22.pdf3.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.