Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4868
Назва: Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства
Автори: Роглєв, Й. Й.
Гавриш, А. В.
Чагайда, А. О.
Доценко, В. Ф.
Ключові слова: тістові напівфабрикати;заклади ресторанного господарства;швидке заморожування;тісто
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Чагайда А. О., Доценко В. Ф. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 271-278.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства.
The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_44.pdf260.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.