Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4868
Назва: | Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Роглєв, Й. Й. Гавриш, А. В. Чагайда, А. О. Доценко, В. Ф. |
Ключові слова: | тістові напівфабрикати;заклади ресторанного господарства;швидке заморожування;тісто |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Чагайда А. О., Доценко В. Ф. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 271-278. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто застосування технології швидкого заморожування
тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_44.pdf | 260.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.