Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48495
Назва: | Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягід |
Інші назви: | Активность собственных ферментов клюквы при различных способах предварительной обработки ягод The activity of cranberry own ferments under various berries pre-opera-ting ways |
Автори: | Юрчішина, Л. М. Холодний, Л. П. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Юрчішина Л. М., Холодний Л. П. Активність власних ферментів журавлини при різних способах попередньої обробки ягід. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 270-274. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведена характеристика власних ферментів ягід журавлини. Досліджено вплив власної ферментної системи ягід на вихід та якість соку В статье приведена характеристика собственных ферментов ягод клюквы. Исследовано влияние собственной ферментной системы ягод клюквы на выход и качество сока The article deals with the characteristics of the own ferments of cranberries. There was examined the influence of own ferment system of cranberries upon quantity and quality of juice. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48495 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_38.pdf | 349.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.