Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48369
Назва: Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Автори: Олексенко, Л. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Олексенко Л. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104
Короткий огляд (реферат): Розглядаються шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.
The ways of increase of competitiveness of enterprises of food retail industry are examined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369
Розташовується у зібраннях:Випуск104: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_104_2010_40.pdf107.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.