Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48369
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олексенко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-29T10:46:12Z | - |
dc.date.available | 2024-02-29T10:46:12Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Олексенко Л. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369 | - |
dc.description.abstract | Розглядаються шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. | uk_UA |
dc.description.abstract | The ways of increase of competitiveness of enterprises of food retail industry are examined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104 | - |
dc.title | Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск104: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_104_2010_40.pdf | 107.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.