Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48369
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОлексенко, Л. В.-
dc.date.accessioned2024-02-29T10:46:12Z-
dc.date.available2024-02-29T10:46:12Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОлексенко Л. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48369-
dc.description.abstractРозглядаються шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.uk_UA
dc.description.abstractThe ways of increase of competitiveness of enterprises of food retail industry are examined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104-
dc.titleОсобливості підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск104: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_104_2010_40.pdf107.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.