Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48344
Title: Оценка криомеханической активности и разработка иннов ационной технологии наноструктурированной муки из пшеничных отрубей
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Наконечная, Ю. Г.
Погарская, В. В.
Гальчинецкая, Ю. Л.
Лосева, С. М.
Хоменко, А. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Наконечная Ю. Г., Погарская В. В., Гальчинецкая Ю. Л., Лосева С. М., Хоменко А. В. Оценка криомеханической активности и разработка иннов ационной технологии наноструктурированной муки из пшеничных отрубей. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 156-158.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48344
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_156-158.pdf169.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.