Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46296
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗоря, Р. Р.-
dc.contributor.authorБалашова, О. В.-
dc.date.accessioned2024-01-29T08:45:31Z-
dc.date.available2024-01-29T08:45:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗоря Р. Р., Балашова О. В. Сучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 59-60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46296-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСучасні вимоги до формування професійних компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_59-60.pdf445.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.