Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4396
Назва: Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю
Автори: Усатюк, С. І.
Пелехова, Л. С.
Ключові слова: соняшникова олія;збагачення;біологічно активні речовини;базилік
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Усатюк С. І., Пелехова Л. С. Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 209-216.
Короткий огляд (реферат): Подано теоретичні та експериментальні дослідження щодо розробки технології соняшникової олії підвищеної біологічної цінності. За запропонованою технологією отримано олію, збагачену біологічно активними речовинами базиліка. Досліджено вплив технологічних параметрів на вміст похідних хлорофілів та вітаміну Е у готовому продукті.
The article contains theoretical and experimental researches of technology of sunflower oil with high biological value. Sunflower oil enriched with components out of basil has been obtained according to the suggested technology. Influence of technological parameters upon chlorophylls and vitamin Е content in created product has been researched.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4396
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_34.pdf290.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.