Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42683
Назва: Технологічний семінар. Частина 2. Харчові технології переробки молока
Автори: Погарська, В. В.
Юр`єва, О.О.
Балабай, К. С.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: Факт
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Юр`єва О. О., Балабай К. С. Технологічний семінар. Частина 2. Харчові технології переробки молока: навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Факт, 2021. 128 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Технологічний семінар» складений у відповідності з робочою програмою підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів із рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». В навчальному посібнику розглянуто рівняння матеріального балансу, наведено розрахунки нормативних втрат сировини при виробництві молочних продуктів, ступінь переходу та ступінь використання складових частин сировини, способи нормалізації молока; розглянуто нормативний метод обліку витрат сировини фактичної жирності на виробництво молочної продукції, наведено технологічні розрахунки виробництва конкретних видів молочних продуктів – питного молока, кисломолочних напоїв, кисломолочного сиру, сиркових виробів, сметани, морозива. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», а також може бути корисним для широкого кола фахівців харчової, переробної промисловості, закладів ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42683
ISBN: 978-617-8072-30-8
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_tekhnoloh_seminar_21.pdf4.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.