Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42683
Назва: | Технологічний семінар. Частина 2. Харчові технології переробки молока |
Автори: | Погарська, В. В. Юр`єва, О.О. Балабай, К. С. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: Факт |
Бібліографічний опис: | Погарська В. В., Юр`єва О. О., Балабай К. С. Технологічний семінар. Частина 2. Харчові технології переробки молока: навчальний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Факт, 2021. 128 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник «Технологічний семінар» складений у відповідності з робочою програмою підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів із рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». В навчальному посібнику розглянуто рівняння матеріального балансу, наведено розрахунки нормативних втрат сировини при виробництві молочних продуктів, ступінь переходу та ступінь використання складових частин сировини, способи нормалізації молока; розглянуто нормативний метод обліку витрат сировини фактичної жирності на виробництво молочної продукції, наведено технологічні розрахунки виробництва конкретних видів молочних продуктів – питного молока, кисломолочних напоїв, кисломолочного сиру, сиркових виробів, сметани, морозива. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», а також може бути корисним для широкого кола фахівців харчової, переробної промисловості, закладів ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42683 |
ISBN: | 978-617-8072-30-8 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_tekhnoloh_seminar_21.pdf | 4.96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.