Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42530
Назва: | Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукуму |
Автори: | Бабаєв, С. О. |
Науковий керівник : | Самохвалова, О. В. Касабова, К. Р. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Бабаєв С. О. Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукуму. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 118-119. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42530 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_117.pdf | 220.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.