Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42490
Назва: Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств: чинники та підходи до визначення
Автори: Броницький, О. М.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Броницький О. М. Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств: чинники та підходи до визначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 127 «Економічні науки». 2012. С. 90-98.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. тех. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 127
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуті різні визначення та класифікації чинників конкурентоспроможності Запропонована система критеріїв та показників конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств.
Various definitions and classifications of factors of competitiveness are presented in the article. The system of criteria and indicators of competitiveness of the agricultural enterprises is offerd.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42490
Розташовується у зібраннях:Випуск 127: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_127_2012_15.pdf346.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.