Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42490
Название: Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств: чинники та підходи до визначення
Авторы: Броницький, О. М.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Броницький О. М. Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств: чинники та підходи до визначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 127 «Економічні науки». 2012. С. 90-98.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. тех. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 127
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуті різні визначення та класифікації чинників конкурентоспроможності Запропонована система критеріїв та показників конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств.
Various definitions and classifications of factors of competitiveness are presented in the article. The system of criteria and indicators of competitiveness of the agricultural enterprises is offerd.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42490
Располагается в коллекциях:Випуск 127: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_127_2012_15.pdf346.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.