Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42105
Назва: Маркетинг в агрохарчовій системі
Автори: Пахуча, Еліна Вікторівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пахуча Е. В. Маркетинг в агрохарчовій системі: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг». Державний біотехнологічний університет. Харків, 2023. с. 35.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни «Маркетинг в агрохарчовій системі» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг». Методичні вказівки містять тематику теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені вказівки щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання та список рекомендованої літератури, викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42105
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
075_MARKETING_AGRO-fOOD_23.pdf621.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.