Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166
Назва: Основи біологічної хімії та фізіології харчування.
Автори: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Горбань, Віктор Григорович
Артеменко, Віктор Станіславович
Серік, Максим Леонідович
Цибань, Лілія Степанівна
Ключові слова: фізіологія харчування;раціональне харчування;біохімія;травна система;енерговитрати людини;лікувально-профілактичне харчування;безпека харчування
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Основи біологічної хімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій за спеціальностю 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, М. С. Серік, Л. С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 87 с.
Короткий огляд (реферат): Опорний конспект розраховано на студентів факультету менеджменту спеціальністі 6.140100 «Готельно-ресторанна справа» вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програми курсу «Основи біохімії та фізіології харчування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
BIOCHE~1.PDF1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.