Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166
Назва: | Основи біологічної хімії та фізіології харчування. |
Автори: | Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федорівна Горбань, Віктор Григорович Артеменко, Віктор Станіславович Серік, Максим Леонідович Цибань, Лілія Степанівна |
Ключові слова: | фізіологія харчування;раціональне харчування;біохімія;травна система;енерговитрати людини;лікувально-профілактичне харчування;безпека харчування |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Основи біологічної хімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій за спеціальностю 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, М. С. Серік, Л. С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 87 с. |
Короткий огляд (реферат): | Опорний конспект розраховано на студентів факультету менеджменту спеціальністі 6.140100 «Готельно-ресторанна справа» вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програми курсу «Основи біохімії та фізіології харчування». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
BIOCHE~1.PDF | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.