Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorАртеменко, Віктор Станіславович-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorЦибань, Лілія Степанівна-
dc.date.accessioned2022-08-03T07:55:00Z-
dc.date.available2022-08-03T07:55:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОснови біологічної хімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій за спеціальностю 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, М. С. Серік, Л. С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166-
dc.description.abstractОпорний конспект розраховано на студентів факультету менеджменту спеціальністі 6.140100 «Готельно-ресторанна справа» вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програми курсу «Основи біохімії та фізіології харчування».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectбіохіміяuk_UA
dc.subjectтравна системаuk_UA
dc.subjectенерговитрати людиниuk_UA
dc.subjectлікувально-профілактичне харчуванняuk_UA
dc.subjectбезпека харчуванняuk_UA
dc.titleОснови біологічної хімії та фізіології харчування.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIOCHE~1.PDF1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.