Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4143
Название: Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Самойленко, Сергій Олексійович
Отрошко, Наталія Олександрівна
Буряк, Ірина Алімовна
Ключевые слова: якість харчових продуктів;експрес-методи дослідження;аналіз;методи;харчові технології
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Самойленко С. О., Отрошко Н. О., Буряк І. А. Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2016. 336 с.
Краткий осмотр (реферат): Посібник призначено для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» Харківського державного університету харчування та торгівлі. Матеріал посібника систематично викладено відповідно до робочої програми дисципліни «Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів». Посібник може бути корисним також спеціалістам, що займаються проблемами якості та безпеки харчової продукції, насамперед працівникам санітарно-епідеміологічних служб, а також усім громадянам України, які цікавляться проблемами якості харчової продукції та здорового способу життя.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4143
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17_Kharchova Chemistry_181.pdf6.48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.