Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorСамойленко, Сергій Олексійович-
dc.contributor.authorОтрошко, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorБуряк, Ірина Алімовна-
dc.date.accessioned2022-08-02T16:15:40Z-
dc.date.available2022-08-02T16:15:40Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Самойленко С. О., Отрошко Н. О., Буряк І. А. Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2016. 336 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4143-
dc.description.abstractПосібник призначено для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» Харківського державного університету харчування та торгівлі. Матеріал посібника систематично викладено відповідно до робочої програми дисципліни «Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів». Посібник може бути корисним також спеціалістам, що займаються проблемами якості та безпеки харчової продукції, насамперед працівникам санітарно-епідеміологічних служб, а також усім громадянам України, які цікавляться проблемами якості харчової продукції та здорового способу життя.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectекспрес-методи дослідженняuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectметодиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.titleЕкспрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_Kharchova Chemistry_181.pdf6.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.