Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4143
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Самойленко, Сергій Олексійович | - |
dc.contributor.author | Отрошко, Наталія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Буряк, Ірина Алімовна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T16:15:40Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T16:15:40Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Самойленко С. О., Отрошко Н. О., Буряк І. А. Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2016. 336 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4143 | - |
dc.description.abstract | Посібник призначено для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» Харківського державного університету харчування та торгівлі. Матеріал посібника систематично викладено відповідно до робочої програми дисципліни «Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів». Посібник може бути корисним також спеціалістам, що займаються проблемами якості та безпеки харчової продукції, насамперед працівникам санітарно-епідеміологічних служб, а також усім громадянам України, які цікавляться проблемами якості харчової продукції та здорового способу життя. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | якість харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | експрес-методи дослідження | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | методи | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.title | Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17_Kharchova Chemistry_181.pdf | 6.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.