Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4125
Название: Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Горбань, Віктор Григорович
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Цибань, Лілія Степанівна
Ключевые слова: дослідження;зберігання харчових продуктів;товарознавча оцінка;технологічна обробка;якість продуктів;роль білків;вуглеводи;ліпіди;макроелементи;харчові жири;мікроелементи
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Горбань В. Г., Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Скуріхіна Л. А., Цибань Л. С.. Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 321 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник із курсу "Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів" видається вперше. Він містить сучасні матеріали щодо функцій основних харчових речовин в організмі людини, нормування їх у добових раціонах, зміни продуктів під час зберігання та технологічної обробки, а також методів дослідження, що характеризують харчову та біологічну цінність продуктів харчування. На практичних заняттях студенти оволодівають методами оцінки якості продуктів та навичками складання збалансованих раціонів харчування. Посібник призначений для студентів та магістрів технологічних ВНЗ, аспірантів, фахівців, які працюють у галузі харчування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
otsinka yakosti_17.pdf3.55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.