Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39928
Title: | Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія концентрованих томатопродуктів» |
Authors: | Погарська, В. В. Погарський, О. С. Юр’єва, О. О. Селютіна, Г. А. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ФОРТ |
Citation: | Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія концентрованих томатопродуктів» в дистанційному форматі для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Харчові технології в ресторанній індустрії», «Харчові технології», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології харчових продуктів тваринного походження» СВО «бакалавр» денної та з аочної форми навчання / укл. Погарська В.В., Погарський О.С., Юр’єва О.О., Селютіна Г.А., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 48 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39928 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Lab_rob_KhT_R_4__Tomatoprodukty.pdf | 2.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.