Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3919
Назва: | Харчова хімія. Мінеральні речовини |
Автори: | Аксьонова, О. Ф. Пілюгіна, І. С. Мурликіна, Н. В. Кононенко, Л. В. |
Ключові слова: | 181 Харчові технології;мінеральні речовини;макроелементи;мікроелементи;електрохімічні методи;спектроскопічні;хімія d-елементів |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія. Мінеральні речовини: навч. посібник. О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко. Електрон. дані. Х. : ХДУХТ, 2021. 1 електрон. опт. диск (CD-ROM); 12 см. Назва з тит. екрана. 193 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник містить основні відомості про хімічні властивості мікро- і макроелементів і біологічну роль переважної більшості з них. Висвітлено інформацію з питань дефіциту та надлишку вживання певного мікро- і макроелемента і стану організму людини за таких випадків. Особливу увагу приділено хімічному аналізу мікро- і макроелементів. Посібник складено згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Він відповідає робочій програмі дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1», що викладається студентам Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі. Посібник також буде корисним для студентів інших факультетів і спеціальностей та осіб, зацікавлених у вирішенні практичних питань хімічного аналізу харчових систем. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3919 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FOOD CHEMISTRY_21.pdf | 5.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.