Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorКононенко, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-07-29T08:09:40Z-
dc.date.available2022-07-29T08:09:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХарчова хімія. Мінеральні речовини: навч. посібник. О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко. Електрон. дані. Х. : ХДУХТ, 2021. 1 електрон. опт. диск (CD-ROM); 12 см. Назва з тит. екрана. 193 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3919-
dc.description.abstractНавчальний посібник містить основні відомості про хімічні властивості мікро- і макроелементів і біологічну роль переважної більшості з них. Висвітлено інформацію з питань дефіциту та надлишку вживання певного мікро- і макроелемента і стану організму людини за таких випадків. Особливу увагу приділено хімічному аналізу мікро- і макроелементів. Посібник складено згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Він відповідає робочій програмі дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1», що викладається студентам Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі. Посібник також буде корисним для студентів інших факультетів і спеціальностей та осіб, зацікавлених у вирішенні практичних питань хімічного аналізу харчових систем.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.subject181 Харчові технологіїuk_UA
dc.subjectмінеральні речовиниuk_UA
dc.subjectмакроелементиuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.subjectелектрохімічні методиuk_UA
dc.subjectспектроскопічніuk_UA
dc.subjectхімія d-елементівuk_UA
dc.titleХарчова хімія. Мінеральні речовиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
FOOD CHEMISTRY_21.pdf5.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.