Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38696
Название: Раціональне та ефективне використання сировинних ресурсів у технології смажених ковбасних виробів
Авторы: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Онищенко, В. М.
Пак, А. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Черевко О. І., Михайлов В. М., Онищенко В. М., Пак А. О. Раціональне та ефективне використання сировинних ресурсів у технології смажених ковбасних виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 91-92
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38696
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-92-93.pdf134.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.