Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38644
Название: Аналіз напрямків використання аквафаби у харчових технологіях
Авторы: Золотухіна, І. В.
Борисенко, В. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Золотухіна І. В., Борисенко В. В. Аналіз напрямків використання аквафаби у харчових технологіях. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-28
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38644
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-28-29.pdf135.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.