Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38487
Название: | Експериментальне дослідження якісних показників процесу подрібнення фуражного зерна |
Авторы: | Купчук, І. М. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Купчук І. М. Експериментальне дослідження якісних показників процесу подрібнення фуражного зерна. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 4 квітня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 82-83. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38487 |
ISSN: | 2519-4194 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APК_T2_2019_45.pdf | 675.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.