Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37612
Назва: | Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку |
Автори: | Цибух, А. В. Ігнатов, І. В. |
Дата публікації: | кві-2023 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний універститет |
Бібліографічний опис: | Цибух А. В., Ігнатов І. В. Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 166 |
Короткий огляд (реферат): | The analysis of the technological schemes of pasteurization of apple juice showed that it is advisable to implement a high-temperature sterilization installation in the flow, which will ensure the necessary conditions of the technological process |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37612 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-166.pdf | 269.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.