Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35271
Название: Експлуатація хлібопекарської печі ПСХ – 25: метод. вказ. та завдання щодо виконання лабораторно-практ. роботи
Авторы: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Іващенко, С. Г.
Кісь-Коркіщенко, Л. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Експлуатація хлібопекарської печі ПСХ – 25: метод. вказ. до виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В.Богомолов, С. Г. Іващенко, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 16 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35271
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mv_Khlib Pechi_23.pdf331.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.