Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35249
Title: Загальна технологія галузі
Authors: Котляр, О. В.
Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Загальна технологія галузі: методичні рекомендації та завдання для лабораторних та практичних занять з дисципліни «Загальна технологія галузі» для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка», ОПП «Обладнання переробних та харчових виробництв» денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. Харків : ДБТУ, 2023. 90 с.
Abstract: Дисципліна «Загальна технологія галузі» призначена для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання ОПП «Обладнання переробних та харчових виробництв». Вивчення дисципліни здійснюється шляхом поєднання лекційного курсу з проведенням лабораторних, практичних та семінарських занять, використанням новітніх інноваційних технологій, технічних засобів навчання, включенням проблемного та частково-пошукового методів навчання, організації самостійної та індивідуальної роботи студентів (доповіді, реферування, написання статей та ін.) під керівництвом викладачів. Дисципліна «Загальна технологія галузі» базується на знаннях, одержаних студентами під час вивчення фундаментальних та загально-інженерних дисциплін. Особливе значення для розуміння питань, що порушуються в курсі, мають знання, придбані студентами під час вивчення таких дисциплін, як «Механічне обладнання ЗРГ», «Розрахунок і конструювання обладнання малих, переробних і харчових виробництв», «Процеси і апарати харчових виробництв» та ін.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35249
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_ZTH_131_22.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.