Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35248
Название: Методологія наукових досліджень
Авторы: Радченко, Анна Едуардівна
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Методологія наукових досліджень: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2022 р. 20 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальна дисципліна «Методологія наукових досліджень», призначена для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання. Вивчення дисципліни «Методологія наукових досліджень» дозволяє оволодіти сукупністю знань, впорядкованих згідно з певними принципами, реальним зв’язком суджень, передбачень і проблем дійсності та окремих її сфер чи аспектів. Залучення до наукових знань, готовність і здатність студентів до проведення самостійних пошуків є об’єктивною передумовою успішного вирішення навчальних і наукових завдань В нових соціально-економічних умовах спостерігається підвищення інтересу до наукового дослідження. Однак, прагнення до наукової роботи все частіше наштовхується на недостатнє оволодіння дослідниками системи методологічних і методичних знань. Цей факт істотно знижує якість виконання наукових робіт, не дозволяючи їх авторам в повній мірі реалізовувати свої можливості
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35248
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_DOSLIDZHENNYA_181_22.pdf673.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.