Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33599
Назва: Моделювання питомих витрат доставки ковбасних виробів в межах міста
Інші назви: Modeling of specific costs of delivery of sausage products within city limits
Автори: Городецька, Т. Е.
Іванова, М. І.
Проскурня, Є. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Городецька Т. Е., Іванова М. І., Проскурня Є. С. Моделювання питомих витрат доставки ковбасних виробів в межах міста: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ», м. Харків, 20 квітня 2023 р.; Харків, ДБТУ 2023. С. 41-42.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33599
Розташовується у зібраннях:Матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRTS_APV_2023_21.pdf179.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.