Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33276
Title: Дослідження процесу подавання начинки під час багаторядного формування джгутоподібних виробів
Authors: Сидоренко, С. І.
Деканський, В. Є.
Чумак, Д. С.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сидоренко С.І., Деканський В.Є., Чумак Д.С. Дослідження процесу подавання начинки під час багаторядного формування джгутоподібних виробів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 61-62
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33276
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-61-62.pdf226.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.