Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32095
Название: Особливості методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових систем
Авторы: Євлаш, В. В.
Отрошко, Н. О.
Аксьонова, О. Ф.
Михайленко, В. Г.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Євлаш В.В., Отрошко Н.О., Аксьонова О.Ф., Михайленко В.Г., Особливості методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових систем. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 7-8
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32095
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-7-8.pdf319.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.