Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29186
Title: Розвиток наукових основ ефективного керування технікою та технологією ЗТП-сушіння харчової сировини
Authors: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Пак А. О. Розвиток наукових основ ефективного керування технікою та технологією ЗТП-сушіння харчової сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 3-4
Series/Report no.: Пленарне засідання;
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29186
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-3-4.pdf155.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.